Privatumo politika

Įsigaliojimo data: 2019 m. Sausio 18 d


Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ („mes“, „mes“ arba „mūsų“) valdo svetainę lt.en.waimaoniu.net (toliau vadinama „Paslauga“).

Šis puslapis informuoja jus apie mūsų asmens duomenų rinkimo, naudojimo ir atskleidimo politiką, kai naudojatės mūsų paslauga, ir pasirinkimus, kuriuos susiejote su tais duomenimis.

Mes naudojame jūsų duomenis paslaugai teikti ir tobulinti. Naudodamiesi paslauga sutinkate rinkti ir naudoti informaciją pagal šią politiką. Jei šioje privatumo politikoje nenurodyta kitaip, šioje privatumo politikoje vartojamos sąvokos turi tas pačias reikšmes kaip ir mūsų taisyklėse ir nuostatose, kurias galite rasti adresu lt.en.waimaoniu.net

Apibrėžimai

  • Aptarnavimas

    Paslauga yra „lt.en.waimaoniu.net“ svetainė, kurią valdo Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“

  • Asmeniniai duomenys

    Asmens duomenys reiškia duomenis apie gyvą asmenį, kurį galima atpažinti iš tų duomenų (arba iš tų ir kitos informacijos, kurią mes turime arba gali patekti į mūsų turimą informaciją).

  • Naudojimo duomenys

    Naudojimo duomenys yra duomenys, surinkti automatiškai, arba generuojami naudojantis Paslauga, arba iš pačios Paslaugos infrastruktūros (pavyzdžiui, apsilankymo puslapyje trukmė).

  • Slapukai

    Slapukai yra maži failai, saugomi jūsų įrenginyje (kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje).

  • Duomenų valdytojas

    Duomenų valdytojas reiškia fizinį ar juridinį asmenį, kuris (vienas arba kartu, arba bendrai su kitais asmenimis) nustato tikslus ir būdus, kuriais bet kokia asmeninė informacija yra arba turi būti tvarkoma.

    Šioje privatumo politikoje mes esame jūsų asmens duomenų duomenų valdytojai.

  • Duomenų tvarkytojai (arba paslaugų teikėjai)

    Duomenų tvarkytojas (arba paslaugų teikėjas) reiškia bet kurį fizinį ar juridinį asmenį, kuris duomenis tvarko Duomenų valdytojo vardu.

    Siekdami efektyviau apdoroti jūsų duomenis, galime naudoti įvairių paslaugų teikėjų paslaugas.

  • Duomenų subjektas (arba vartotojas)

    Duomenų subjektas yra bet kuris gyvas asmuo, kuris naudojasi mūsų Paslauga ir yra Asmens duomenų subjektas.

Informacijos rinkimas ir naudojimas

Mes renkame keletą skirtingų tipų informacijos įvairiais tikslais, kad galėtume jums teikti ir patobulinti savo paslaugą.

Surinktų duomenų tipai

Asmeniniai duomenys

Naudodamiesi mūsų paslauga, mes galime paprašyti jūsų pateikti tam tikros asmens tapatybę identifikuojančios informacijos, kuri gali būti naudojama susisiekiant ar identifikuojant jus („Asmens duomenys“). Asmens identifikavimo informacija gali apimti, bet neapsiriboja:

  • Elektroninio pašto adresas

  • Slapukai ir naudojimo duomenys

Mes galime naudoti jūsų asmens duomenis norėdami su jumis susisiekti su naujienlaiškiais, rinkodaros ar reklamine medžiaga ir kita informacija, kuri gali jus dominti. Galite atsisakyti gauti bet kurį arba visus šiuos pranešimus iš mūsų, susisiekdami su mumis.

Naudojimo duomenys

Mes taip pat galime rinkti informaciją apie tai, kaip pasiekiama ir naudojama Paslauga („Naudojimo duomenys“). Šie naudojimo duomenys gali apimti informaciją, pvz., Jūsų kompiuterio interneto protokolo adresą (pvz., IP adresą), naršyklės tipą, naršyklės versiją, mūsų aplankytus mūsų Paslaugos puslapius, apsilankymo laiką ir datą, laiką, praleistą tiems kompiuteriams. puslapiai, unikalūs įrenginių identifikatoriai ir kiti diagnostikos duomenys.

Stebėjimo ir slapukų duomenys

Mes naudojame slapukus ir panašias stebėjimo technologijas, kad galėtume stebėti mūsų Paslaugos veiklą ir mes saugome tam tikrą informaciją.

Slapukai yra failai su nedideliu duomenų kiekiu, kuriame gali būti anoniminis unikalus identifikatorius. Slapukai į jūsų naršyklę siunčiami iš svetainės ir saugomi jūsų įrenginyje. Taip pat naudojamos kitos stebėjimo technologijos, tokios kaip švyturiai, žymos ir scenarijai, norint rinkti ir sekti informaciją bei tobulinti ir analizuoti mūsų paslaugą.

Galite nurodyti savo naršyklei atsisakyti visų slapukų arba nurodyti, kada siunčiamas slapukas. Tačiau jei nepriimate slapukų, galbūt negalėsite naudoti kai kurių mūsų Paslaugos dalių.

Mūsų naudojamų slapukų pavyzdžiai:

  • Sesijos slapukai. Mes naudojame sesijos slapukus savo paslaugoms valdyti.

  • Pirmenybės slapukai. Mes naudojame pirmenybės slapukus, kad prisimintume jūsų nuostatas ir įvairius nustatymus.

  • Saugumo slapukai. Saugos slapukus naudojame saugumo tikslais.

Duomenų naudojimas

Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ naudoja surinktus duomenis įvairiems tikslams:

  • Teikti ir palaikyti mūsų paslaugą

  • Pranešti apie mūsų paslaugos pakeitimus

  • Leisti jums dalyvauti interaktyviose mūsų Paslaugos funkcijose, kai nusprendžiate tai padaryti

  • Teikti klientų palaikymą

  • Norėdami surinkti analizę ar vertingą informaciją, kad galėtume patobulinti savo paslaugas

  • Stebėti naudojimąsi mūsų Paslauga

  • Aptikti, užkirsti kelią ir išspręsti technines problemas

  • Teikti jums naujienas, specialius pasiūlymus ir bendrą informaciją apie kitas mūsų siūlomas prekes, paslaugas ir renginius, panašius į tuos, kuriuos jau įsigijote ar apie kuriuos teiravotės, nebent nusprendėte tokios informacijos negauti.

Teisinis asmens duomenų tvarkymo pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (GDPR) pagrindas

Jei esate iš Europos ekonominės erdvės (EEE), Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ teisinis pagrindas rinkti ir naudoti šioje privatumo politikoje aprašytą asmeninę informaciją priklauso nuo mūsų renkamų asmens duomenų ir konkretaus konteksto, kuriame juos renkame.

Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ gali tvarkyti jūsų asmens duomenis, nes:

  • Mes turime su jumis vykdyti sutartį

  • Jūs mums leidote tai padaryti

  • Apdorojimas atitinka teisėtus mūsų interesus ir jūsų teisėmis jo nepaiso

  • Laikytis įstatymų

Duomenų saugojimas

Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ saugos jūsų asmens duomenis tik tol, kol tai bus būtina šioje privatumo politikoje nustatytais tikslais. Mes saugosime ir naudosime jūsų asmens duomenis tiek, kiek reikia mūsų teisiniams įsipareigojimams įvykdyti (pavyzdžiui, jei mes reikalaujame, kad jūsų duomenys būtų saugomi, kad atitiktų galiojančius įstatymus), išspręstume ginčus ir vykdytume teisinius susitarimus bei politiką.

Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ taip pat saugos naudojimo duomenis vidinės analizės tikslais. Naudojimo duomenys paprastai saugomi trumpesnį laiką, išskyrus atvejus, kai šie duomenys naudojami saugumo stiprinimui ar mūsų paslaugos funkcionalumui pagerinti, arba mes esame teisiškai įpareigoti saugoti šiuos duomenis ilgesnį laiką.

Duomenų perdavimas

Jūsų informacija, įskaitant Asmens duomenis, gali būti perduodama ir tvarkoma kompiuteriuose, esančiuose už jūsų valstijos, provincijos, šalies ar kitos vyriausybinės jurisdikcijos ribų, kur duomenų apsaugos įstatymai gali skirtis nuo jūsų jurisdikcijos.

Jei esate už Kinijos ribų ir nusprendėte mums pateikti informaciją, atkreipkite dėmesį, kad mes duomenis, įskaitant asmens duomenis, perduodame Kinijai ir ten tvarkome.

Jūsų sutikimas su šia privatumo politika, po kurio jūs pateikėte tokią informaciją, reiškia jūsų sutikimą su tuo perdavimu.

Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ imsis visų pagrįstai būtinų veiksmų, kad užtikrintų, jog jūsų duomenys būtų tvarkomi saugiai ir laikantis šios privatumo politikos, o jūsų asmeniniai duomenys nebus perduodami organizacijai ar šaliai, nebent būtų nustatyta tinkama kontrolė, įskaitant duomenų saugumą. savo duomenis ir kitą asmeninę informaciją.

Duomenų atskleidimas

Verslo sandoris

Jei Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ yra susijęs su susijungimu, įsigijimu ar turto pardavimu, jūsų asmens duomenys gali būti perduodami. Mes pateiksime pranešimą prieš perduodant jūsų asmens duomenis ir jiems bus taikoma kita privatumo politika.

Teisėsaugos institucijų atskleidimas

Tam tikromis aplinkybėmis Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ gali būti reikalaujama atskleisti jūsų asmens duomenis, jei to reikalaujama pagal įstatymą arba atsakant į pagrįstus valdžios institucijų (pvz., Teismo ar vyriausybės agentūros) prašymus.

Teisėti reikalavimai

Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ gali sąžiningai manyti, kad tokie veiksmai reikalingi norint:

  • Laikytis teisinės pareigos

  • Ginti ir ginti Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ teises ar turtą

  • Norėdami užkirsti kelią galimiems neteisėtiems veiksmams, susijusiems su paslauga, arba juos ištirti

  • Siekiant apsaugoti asmeninį Paslaugos vartotojų ar visuomenės saugumą

  • Apsaugoti nuo teisinės atsakomybės

Duomenų saugumas

Jūsų duomenų saugumas mums yra svarbus, tačiau nepamirškite, kad joks perdavimo internetu būdas ar elektroninės saugyklos būdas nėra 100% saugūs. Nors mes siekiame naudoti komerciškai priimtinas priemones jūsų asmens duomenims apsaugoti, mes negalime garantuoti jų absoliutaus saugumo.

Mūsų politika dėl „nestebėti“ signalų pagal Kalifornijos internetinės apsaugos įstatymą (CalOPPA)

Mes nepalaikome „Nesekti“ („DNT“). „Nesekti“ yra nuostata, kurią galite nustatyti savo žiniatinklio naršyklėje informuodami svetaines, kad nenorite būti stebimi.

Galite įgalinti arba išjungti „Nesekti“ apsilankę žiniatinklio naršyklės puslapyje „Nuostatos“ arba „Nustatymai“.

Jūsų duomenų apsaugos teisės pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (GDPR)

Jei esate Europos ekonominės erdvės (EEE) gyventojas, turite tam tikras duomenų apsaugos teises. Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ siekia imtis pagrįstų veiksmų, kad galėtumėte pataisyti, pakeisti ar apriboti savo asmens duomenų naudojimą.

Jei norite būti informuoti apie tai, kokius asmens duomenis apie jus saugome, ir jei norite, kad jie būtų pašalinti iš mūsų sistemų, susisiekite su mumis.

Tam tikromis aplinkybėmis turite šias duomenų apsaugos teises:

  • Teisė susipažinti ar informacija, kurią turime apie jus. Kai tik įmanoma, galite pasiekti savo asmeninius duomenis arba paprašyti juos ištrinti tiesiogiai paskyros nustatymų skyriuje. Jei negalite patys atlikti šių veiksmų, susisiekite su mumis ir padėkite.

  • Teisė ištaisyti. Jūs turite teisę reikalauti ištaisyti savo informaciją, jei ta informacija yra netiksli ar neišsami.

  • Teisė prieštarauti. Jūs turite teisę prieštarauti mūsų asmens duomenų tvarkymui.

  • Ribojimo teisė. Jūs turite teisę prašyti, kad mes apribotume jūsų asmeninės informacijos tvarkymą.

  • Teisė į duomenų perkeliamumą. Jūs turite teisę gauti informacijos, kurią turime apie jus, struktūrizuotą, mašinoje skaitomą ir dažniausiai naudojamą formatą.

  • Teisė atšaukti sutikimą. Jūs taip pat turite teisę bet kada atšaukti sutikimą, kai Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ rėmėsi jūsų sutikimu tvarkyti jūsų asmeninę informaciją.

Atkreipkite dėmesį, kad prieš atsakydami į tokius prašymus galime paprašyti jūsų patvirtinti savo tapatybę.

Jūs turite teisę skųstis Duomenų apsaugos institucijai dėl mūsų asmens duomenų rinkimo ir naudojimo. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su vietine duomenų apsaugos institucija Europos ekonominėje erdvėje (EEE).

Paslaugų tiekėjai

Mes galime pasamdyti trečiųjų šalių įmones ir asmenis, kad palengvintų mūsų Paslaugą („Paslaugų teikėjai“), teiktų Paslaugą mūsų vardu, atliktų su Paslauga susijusias paslaugas arba padėtų mums analizuoti, kaip naudojama mūsų Paslauga.

Šios trečiosios šalys turi prieigą prie jūsų asmens duomenų tik norėdamos atlikti šias užduotis mūsų vardu ir yra įpareigotos jų neatskleisti ar naudoti jokiems kitiems tikslams.

„Analytics“

Mes galime naudoti trečiųjų šalių paslaugų teikėjus, kad galėtume stebėti ir analizuoti naudojimąsi mūsų paslauga.

  • Google analizė

    „Google Analytics“ yra „Google“ siūloma žiniatinklio analizės paslauga, stebinti ir pranešanti apie svetainės srautą. „Google“ naudoja surinktus duomenis naudodama mūsų Paslaugą ir stebėdama ją. Šie duomenys bendrinami su kitomis „Google“ paslaugomis. „Google“ gali naudoti surinktus duomenis kontekstualizuodama ir suasmenindama savo reklamos tinklo skelbimus.

    Galite atsisakyti, kad jūsų veikla Paslaugoje būtų prieinama „Google Analytics“, įdiegdami „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės priedą. Priedas neleidžia „Google Analytics“ „JavaScript“ (ga.js, analytics.js ir dc.js) bendrinti informaciją su „Google Analytics“ apie apsilankymų veiklą.

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ privatumo praktiką, apsilankykite „Google“ privatumo ir sąlygų tinklalapyje: https://policies.google.com/privacy?hl=lt

Elgesio pakartotinė rinkodara

Xiamen Gudao Group Co., Ltd.“ naudoja pakartotinės rinkodaros paslaugas norėdamas reklamuotis trečiųjų šalių svetainėse po to, kai lankėtės mūsų paslaugoje. Mes ir mūsų trečiųjų šalių tiekėjai naudoja slapukus informuodami, optimizuodami ir pateikdami skelbimus, atsižvelgdami į jūsų ankstesnius apsilankymus mūsų paslaugoje.

  • „Google Ads“ („AdWords“)

    „Google Ads“ („AdWords“) pakartotinės rinkodaros paslaugą teikia „Google Inc.“

    Galite atsisakyti „Google Analytics“ vaizdinės reklamos ir tinkinti „Google“ vaizdinės reklamos tinklo skelbimus apsilankę „Google Ads“ nustatymų puslapyje: http://www.google.com/settings/ads

    „Google“ taip pat rekomenduoja žiniatinklio naršyklei įdiegti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės priedą - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout . „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės priedas suteikia lankytojams galimybę neleisti jų duomenims rinkti ir naudoti „Google Analytics“.

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Google“ privatumo praktiką, apsilankykite „Google“ privatumo ir sąlygų tinklalapyje: https://policies.google.com/privacy?hl=lt

Nuorodos į kitas svetaines

Mūsų tarnyboje gali būti nuorodų į kitas mūsų nevaldomas svetaines. Jei spustelėsite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tos trečiosios šalies svetainę. Mes primygtinai rekomenduojame peržiūrėti kiekvienos lankomos svetainės privatumo politiką.

Mes nekontroliuojame ir neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.

Vaikų privatumas

Mūsų tarnyba nėra skirta visiems, jaunesniems nei 18 metų („Vaikai“).

Mes sąmoningai nerenkame asmens identifikavimo informacijos iš asmenų, jaunesnių nei 18 metų. Jei esate tėvai ar globėjai ir žinote, kad jūsų vaikas mums pateikė asmens duomenis, susisiekite su mumis. Jei sužinome, kad rinkome asmens duomenis iš vaikų nepatikrinę tėvų sutikimo, imamės veiksmų, kad tą informaciją pašalintume iš savo serverių.

Šios privatumo politikos pakeitimai

Retkarčiais galime pritaikyti savo privatumo politiką. Apie bet kokius pakeitimus pranešime jums paskelbdami naują privatumo politiką šiame puslapyje.

Mes informuosime jus el. Paštu ir (arba) gerai matomu pranešimu apie mūsų paslaugą, kol pakeitimai įsigalios ir „įsigaliojimo data“ šios privatumo politikos viršuje.

Patariama periodiškai peržiūrėti šią privatumo politiką, ar nėra pakeitimų. Šios privatumo politikos pakeitimai įsigalioja, kai jie paskelbiami šiame puslapyje.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų apie šią privatumo politiką, susisiekite su mumis:

  • El. Paštu: zsgoodya
    @126.com